Facebook Instagram

Beoordelingen van Ku Mil Amor Almere

Recente recensies van Ku Mil Amor Almere

5 sterren na 12 reviews

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moesten wij weer langer wachten dan aangegeven op ons eten. Wij kregen om 18uur een bericht dat de bestelling onderweg was en het eten arriveerde om 18.45uur en was ook niet meer warm. In de toelichting had ik aangegeven dat ik johnny cake zonder kaas wilde (is geen optie bij bestellen namelijk) en ik kreeg toch johnny cake met kaas. Ik had 3 gerechten besteld en kreeg 1 kleine pika. En de moro was niet zo lekker als vorige keer. Jammer.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voelde weer als thuis van mijn oma. Geweldig service en eten was op tijd en lekker warm. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zeur nooit over tijd. Zolang het maar vers en warm smaakt. En tot op heden geen enkele klacht. Alleen maar complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en zeer vriendelijk personeel en de smaak is heerlijk, daarnaast overzichtelijke website

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en alles "on point" zoals altijd!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel bezorgd en was heerlijk! En de portie was lekker groot.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Vlees heerlijk mals, kabritu alsof je op curacao bent & bolo luchtig & lekker

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.