Reviews from Ku Mil Amor Almere

Recent reviews

4.0
Celina
10 September 2022
F
31 July 2022

Heerlijk gegeten!

NH
30 July 2022

Jammer genoeg was de galiƱa stoba zo ontzettend zout dat ik deze niet kon eten, uiteraard niet zoals het hoort. Ik heb hierover gebeld maar mij werd helaas slechts verteld dat men hier in de toekomst op zou letten. Een vervangende maaltijd o.i.d. was mijns inziens meer dan op zijn plaats geweest.

Eli
3 April 2022

Eten was heerlijk precies zoals verwacht!

Rensa
1 October 2021

Helaas moesten wij weer langer wachten dan aangegeven op ons eten. Wij kregen om 18uur een bericht dat de bestelling onderweg was en het eten arriveerde om 18.45uur en was ook niet meer warm. In de toelichting had ik aangegeven dat ik johnny cake zonder kaas wilde (is geen optie bij bestellen namelijk) en ik kreeg toch johnny cake met kaas. Ik had 3 gerechten besteld en kreeg 1 kleine pika. En de moro was niet zo lekker als vorige keer. Jammer.

Familie Frans
13 September 2021
Joshua
5 September 2021

Voelde weer als thuis van mijn oma. Geweldig service en eten was op tijd en lekker warm. Echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willy
21 August 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Wil
8 August 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tevreden klant
6 June 2021

Ik zeur nooit over tijd. Zolang het maar vers en warm smaakt. En tot op heden geen enkele klacht. Alleen maar complimenten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelly
12 May 2021

Snelle service en zeer vriendelijk personeel en de smaak is heerlijk, daarnaast overzichtelijke website

Nathaly
27 April 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd en alles "on point" zoals altijd!

Georgine
21 April 2021

Eten werd snel bezorgd en was heerlijk! En de portie was lekker groot.

Chantal
18 April 2021

Zoals gewoonlijk weer lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

EC
14 April 2021

Keurig op tijd bezorgd. Vlees heerlijk mals, kabritu alsof je op curacao bent & bolo luchtig & lekker

M. Lam
3 April 2021

Lekker eten.