Avalia√ß√Ķes de Ku Mil Amor Almere

Avalia√ß√Ķes recentes

4.0
Celina
10 setembro 2022
F
31 julho 2022

Heerlijk gegeten!

NH
30 julho 2022

Jammer genoeg was de gali√Īa stoba zo ontzettend zout dat ik deze niet kon eten, uiteraard niet zoals het hoort. Ik heb hierover gebeld maar mij werd helaas slechts verteld dat men hier in de toekomst op zou letten. Een vervangende maaltijd o.i.d. was mijns inziens meer dan op zijn plaats geweest.

Eli
3 abril 2022

Eten was heerlijk precies zoals verwacht!

Rensa
1 outubro 2021

Helaas moesten wij weer langer wachten dan aangegeven op ons eten. Wij kregen om 18uur een bericht dat de bestelling onderweg was en het eten arriveerde om 18.45uur en was ook niet meer warm. In de toelichting had ik aangegeven dat ik johnny cake zonder kaas wilde (is geen optie bij bestellen namelijk) en ik kreeg toch johnny cake met kaas. Ik had 3 gerechten besteld en kreeg 1 kleine pika. En de moro was niet zo lekker als vorige keer. Jammer.

Familie Frans
13 setembro 2021
Joshua
5 setembro 2021

Voelde weer als thuis van mijn oma. Geweldig service en eten was op tijd en lekker warm. Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Willy
21 agosto 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Wil
8 agosto 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Tevreden klant
6 junho 2021

Ik zeur nooit over tijd. Zolang het maar vers en warm smaakt. En tot op heden geen enkele klacht. Alleen maar complimenten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Jelly
12 maio 2021

Snelle service en zeer vriendelijk personeel en de smaak is heerlijk, daarnaast overzichtelijke website

Nathaly
27 abril 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd en alles "on point" zoals altijd!

Georgine
21 abril 2021

Eten werd snel bezorgd en was heerlijk! En de portie was lekker groot.

Chantal
18 abril 2021

Zoals gewoonlijk weer lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

EC
14 abril 2021

Keurig op tijd bezorgd. Vlees heerlijk mals, kabritu alsof je op curacao bent & bolo luchtig & lekker

M. Lam
3 abril 2021

Lekker eten.